Evelien

Een aantal woorden over mij

Wat leuk dat je meer informatie over de eigenaresse achter deze beautyblog te weten wilt komen! Op deze pagina vertel ik je iets meer over mijn blog en wie ik ben als persoon. Ik bedank je alvast voor het bezoeken van MissEvie. Mocht je nog vragen hebben, suggesties voor MissEvie of iets anders dat je aan mij kwijt wilt, laat het me gerust weten via het contactformulier!

MissEvie.nl is een beautyblog waar je beauty-gerelateerde artikelen kunt vinden. Ik houd ervan om te make-uppen, nagels te lakken en (nieuwe) producten uit te proberen. Ook kan ik mij erg vermaken met het schrijven van een tekst; een begin, midden en eind te bedenken en dit te verwerken als geheel in een goed leesbaar beautyartikel met mooie foto’s. Mijn doel ik om mijn creativiteit en mening over beauty(producten) met de wereld te delen.

Ik ben Evelien, de dame achter deze beautyblog. Ik ben 29 jaar, woon samen met mijn man en zoon in Groningen en ben opgeleid tot secretaresse. Ik schrijf sinds 2009 op MissEvie als beautyliefhebber, ik ben geen professional maar houd mij wel graag bezig met uiterlijke verzorging in mijn vrije tijd. Vroeger was ik al gek op make-up en lange nagels, echte girly dingen dus. Met mijn blog kan ik me volledig op mijn voorliefde van beauty, make-up en nagellak storten en het toch persoonlijk houden.

‘All beauty in life makes everything pretty’

-Evelien

Pin It