Opvallen nagels, ik hou er van. Een leuk motiefje, bloemetje of beestje kan ik uren van genieten. De nail art zelf maken en bedenken is ook erg leuk! Soms kost het wel wat tijd maar ik heb het er voor over. Voor de dames die het niet zo goed lukt of er geen tijd voor over hebben bestaan nu leuke nail art stickers. Deze stickers kun je heel gemakkelijk op je nagels plakken en je hebt in een mum van tijd een geweldig leuke creatie te pakken die niet hoeven te drogen!

De nail art stickers zijn momenteel helemaal hot, er zijn verschillende merken die ze hebben zoals bijvoorbeeld Sephora, Nail Rock en Sylvie nails. Ik vind persoonlijk de nagelstickers nogal aan de dure kant, ze kosten al gauw een aantal euro’s terwijl je er maar 1 keer plezier van kunt hebben. Van een nagellakpotje heb je natuurlijk veel langer plezier voor die zelfde paar euro’s. Ik wilde ze wel graag proberen omdat ik het natuurlijk voor mijzelf ook wil testen zonder zomaar de mening van iemand anders aan te nemen. Ik besloot daarom om een setje nagel stickers via ebay te kopen bij deze verkoper voor ongeveer 1,00 euro per stuk. Een stuk goedkoper en het design vind ik ook veel leuker, namelijk van dure merken zoals Louis Vuitton, Chanel en Gucci. Daarnaast heb je ook andere gekke en mooie prints met leuke kleuren. Je wordt er helemaal hebberig van!

De stickers gaan vrij makkelijk op je nagel, het ronde gedeelte zet je tegen je nagelriem aan en de rest vormt zich vanzelf om je nagel. Helaas lukt dit niet zonder te bobbelen. Ik heb het elke keer weer zo voorzichtig en precies mogelijk geprobeerd maar kleine bobbeltjes aan de zijkant kon ik niet voorkomen. Gelukkig valt dit alleen van heel dichtbij op maar van veraf zie je er vrijwel niks van, gelukkig! Ik vind het motiefje namelijk helemaal geweldig en valt lekker op. Ik heb er geen topcoat overheen aangebracht om te kijken of ze van zichzelf goed blijven zitten. Helaas lieten de stickers na 1 dag al een beetje lost, wat wil je ook met douchen en handen wassen. De stickers moeten er op die manier met warm water ook afgehaald worden! Ook voelen ze wat ruw aan, op papier bijvoorbeeld en als je met je nagels langs iets scherps gaat (goed, niet zo scherp als een mes dan) komt er al een stukje sticker loskomen, jammer!

Na 1 dag zag het er helaas al zo uit

Ik heb naast deze nog een paar ingeslagen namelijk de Chanel, Gucci en nog een van Louis Vuitton, I love it! Ik ga de volgende keer wel een topcoat gebruiken om te kijken of ze dan wel langer blijven zitten, die houden jullie dus nog van me tegoed! Het kan voor mij helaas ook niet op tegen de nail art die ik zelf maak want dat ziet er van dichtbij gewoon mooier uit, ik heb het tenslotte zelf gemaakt en het blijft beter zitten. Maar deze printjes zijn uit de losse hand vrij moeilijk zelf te maken en omdat ik toch wel een groot fan ben van grote merken (mijn portemonnee is echter minder fan) vind ik deze nagelstickers toch wel erg leuk om af en toe te dragen. Ook omdat deze niet zo duur zijn natuurlijk, 8,00 euro zou ik er persoonlijk niet voor over hebben ondanks dat deze dure stickers beter zullen blijven zitten.

Heb jij al nail art stickers gedragen?

Author

Comments are closed.

Pin It