Nail art vind ik echt zo iets leuks, ik kan er geen genoeg van krijgen! Sinds een paar jaar doe ik het regelmatig en heb mezelf al ‘free hand nail art’ aangeleerd! Ik vind zelf dat ik er nog geen super ster in ben, het kan altijd beter, maar wat ik tot nu toe gemaakt heb ben ik best trots op! Als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn andere nail art dan kun je onder het kopje ‘Nails‘ bovenin meer terugvinden!

Vandaag laat ik jullie een schattige kusjes nail art zien die ik voor de verandering weer eens gestempeld heb. Vorig jaar was ik constant aan het stempelen met Konad tot ik het ‘free hand nail art’ ontdekte en daar helemaal enthousiast van werd! Toch kwam ik geregeld op internet leuke creaties tegen met stempel nail art, dit werd vaak gedaan met Bundle Monster plates die lastig in Nederland te verkrijgen zijn. Tot ik de leuke nagel-webshop ontdekte van Nailways.nl! Zij bieden 3 series van de Bundle Monster plates aan (nummer 3 is de nieuwste) waarvan ik er drie uit de nieuwe serie heb mogen testen voor jullie.

Hierboven zie je de drie plates, nummer 301, 303 en 311, super leuke plaatjes staan er op! Ik ben snel aan de slag gegaan en heb gekozen voor nummer 303, het plaatje met de kusjes omdat kusjes natuurlijk altijd leuk zijn hihi! Ik heb gestempeld met de speciale Konad nagellak in de kleur rood en hieronder (en boven) zie je het resultaat! Ik vind het erg schattig, maar helaas met dit plaatje moet je wel goed kijken voordat je echt ziet dat het kusjes zijn, althans dat vind ik. Maar dat zegt niks over Bundle Monster, ik vind de afbeeldingen helemaal geweldig en ze doen het heel goed! het enkele kusje die er naast staat is denk ik duidelijker op je nagels.

Ik ben er echt super blij mee en ik denk dat ik nog een paar ga inslaan, ze zijn namelijk super goedkoop. Maar 1,95 euro per stuk, wauw! De plates van Konad zijn al gauw 4,95 euro per stuk, bij Bundle Monster heb je daar dus twee voor. Hoe vet is dat! Ik vind het een echte aanrader, neem gauw eens een kijkje bij Nailways want ze hebben nog veel meer leuke nagelaccessoires!

Author

Comments are closed.

Pin It