Rimmel London heeft een nieuwe lijn eyeliners geïntroduceerd, namelijk Exaggerate Smoke ‘N Shine Automatic Gel eyeliner. Er zitten vier kleuren in deze lijn: Little Black Smokey, Copper Bling, Purple Craze en Blue Steel. Dit zijn geen verrassende nieuwe kleuren, maar wel makkelijk in een look te verwerken. In dit artikel laat ik Copper Bling en Blue Steel zien.

 

Deze semi-glanzende langhoudende eyeliner heeft een zachte formule waardoor het makkelijk is om deze te smudgen voor een smokey look. De eyeliners kun je simpel uitdraaien zodat er niet elke keer opnieuw geslepen hoeft te worden. Wil je toch liever weer een scherp puntje dan kun je dit door middel van de meegeleverde slijper (aan de achterkant van het sponsje) heel makkelijk voor elkaar krijgen.

 

De eyeliners zijn makkelijk mee te werken, je draait ze uit en je kan meteen een lijn zetten. Ik vind de eyeliners persoonlijk iets teveel glans hebben, een meer matte eyeliner vind ik zelf mooier maar dat is natuurlijk persoonlijk. Je kan de eyeliners op zichzelf gebruiken maar ook samen met je oogschaduw.Wil je echter de lijn vervagen met het sponsje zou ik het alleen bij de eyeliner laten anders vervaag je ook je oogschaduw ermee.

 

De eyeliners bevatten verrassend veel pigment, dat is absoluut een dikke plus. Ze zijn wat plakkeriger dan een gemiddeld andere eyeliner, daarom vind ik het smudgen van een groter oppervlak (zoals je ooglid) wat minder goed gaan, de eyeliner wordt dan al gauw wat vlekkerig. Maar alleen op je onderste wimperrand een beetje smudgen wil prima.

 

 

Een leuke nieuwe eyeliner, alleen wat mij betreft niet heel erg vernieuwend. Deze verpakking ken ik al en de kleuren zijn ook niet heel nieuw. De glans in de eyeliners vind ik persoonlijk iets minder geslaagd. Ben jij wel erg benieuwd geworden naar deze eyeliner, dan kun je ze vanaf nu kopen bij geautoriseerde Rimmel verkopers (zoals Kruidvat, Etos en Bol.com) voor € 6,99 per stuk.

Q: wat vind jij van een glanzende eyeliner?

Author

Comments are closed.

Pin It