Ik kan me weer een nieuwe gadget rijker rekenen! Ik heb namelijk sinds kort een leuk en handzaam bluetooth audio speaker in huis. Ik mocht deze audio speaker via GSMpunt.nl uitproberen en heb meteen een te gekke 50% kortingscode voor jullie aan het einde van het artikel!

 

Deze Super-M audio speaker is van NudeAudio en doet mij qua design een beetje aan Apple denken. Dat komt met name door de witte kleur en het strakke design. Maar vind je wit met mintgroen nou helemaal niets dan kun je altijd voor een zwarte versie kiezen.

 

 

Op de leuke verpakking staan al een aantal specificaties van de speaker. De speaker werkt draadloos via bluetooth, hij is zand- en spatwater dicht zodat hij ook mee onder de douche en mee naar het strand kan, hij kan tot 8 uren afspelen op een volle accu en hij heeft een bereik van 10 tot 15 meter.

De speaker is met rubber afgewerkt zodat hij absoluut tegen een stootje kan. Daarnaast zit er een handig koortje aan zodat hij makkelijk mee te nemen is op reis of simpel op te hangen in de badkamer. Naast de speaker vind je in de verpakking een basic handleiding en een usb kabel om de speaker op te laden. Je krijgt er geen stekker bij, maar je kan gelukkig ook universele opladers in deze online winkel aanschaffen.

 

 

En dan natuurlijk het belangrijkste, hoe is het geluid? Vaak krijg je uit een compacte speaker een wat dof en krakend geluid. Maar dat is absoluut niet het geval bij deze speaker van NudeAudio! Het geluid is super helder, vol en er zit een goede bass in. Ook hoor je aan beide zijden de muziek er uitkomen en kan hij best hard gezet worden.

 

Nu(de) met 50 % korting!
Ik zal eerlijk zijn, de speaker is niet goedkoop. Voor deze gadget betaal je 99,95 euro per stuk. Maar dankzij deze leuke kortingscode: SUPERM50 heb je nu 50% korting bij GSMpunt.nl en kost de speaker maar 49,95 euro! Deze korting is geldig tot eind september dus als je belangstelling hebt in een goede en handzame speaker, sla dan zeker nu je slag!

Naast bluetooth speakers en accessoires verkoopt GSMpunt.nl ook telefoonhoesjes zoals bijvoorbeeld Galaxy S6 Edge Plus hoesjes.

Author

Comments are closed.

Pin It