Je hebt vast wel gemerkt dat er al een aantal weken niets op MissEvie.nl is verschenen, dat wil ik graag even uitleggen.

Ik heb besloten voorlopig even een blogbreak te houden. Sinds 2009 blog ik al op MissEvie.nl wat toen puur als hobby begonnen is. Tegenwoordig is het nog steeds mijn hobby, echter merkte ik de laatste tijd dat het steeds meer voelde als het ‘moeten’ schrijven van artikelen om content te blijven houden op MissEvie. Ook merkte ik dat ik er niet echt meer rustig de tijd voor kon vinden, het moest altijd even tussen de bedrijven door. En dat is natuurlijk een verkeerde insteek. Een hobby moet altijd leuk blijven, naast je ‘gewone’ leven.

Daarnaast ben ik sinds september weer werkzaam in het bedrijfsleven, na 1,5 jaar bij mijn zoontje te zijn geweest. Ik merk dat ik daardoor ook minder tijd voor het schrijven heb gekregen, puur omdat er weinig ‘vrije tijd’ overblijft met een klein kindje, huishouden, een (parttime) baan en sociaal leven. Er is dus schaars me-time en deze me-time wil ik voorlopig echt even aan mijzelf besteden in plaats van aan mijn hobbyblog.

Voor nu laat ik het even open wat ik in de toekomst ga doen. Het kan zomaar zijn dat ik besluit volgend jaar met frisse moed weer te starten maar daar kan ik nog niet heel duidelijk in zijn. Ik weet het gewoon nog niet. Misschien is na ruim 6 jaar bloggen de koek op, maar voor hetzelfde geld vind ik volgend jaar toch nog een aantal kruimels om op verder te borduren (prachtig tegelspreukje). Voor nu, tot horens!

Author

Comments are closed.

Pin It